Slim Active duo 2in1 – Dr. Chen

2960 Ft

Leírás

A Slim Active duo 2in1 rost és gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő az aktív fogyókúra támogatásához. A reggel és este használandó készítmény támogatja a kívánt testsúly elérésében.

Alkalmazás reggel és ebéd előtt: Használja reggeli és ebéd előtt a rostokat tartalmazó rózsaszín kapszulát. A glükomannán, az útívűmaghéj és az inulin jól duzzadó rostok. Ezért is lényeges, hogy bőséges (legalább 2-3 dl) folyadékkal nyelje le, hogy a kapszula a gyomorba kerüljön és ott fejtse ki hatását.

Alkalmazás este: A gyógynövényeket és krómot tartalmazó zöld kapszulát vegye be az esti időszakban. A Gacinia cambogia elősegíti a zsírok energiává alakulását, az indiai cslán támogatja a testsúlykontrollt, segít szabályozni a zsíranyagcserét. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Aktív hatóanyagok:

Rózsaszín kapszula: glükomannán 260 mg, útifűmaghéj kivonat 260 mg, inulin 260 mg.

Zöld kapszula: zöldtea kivonat 160 mg, indiai csalán kivonat 100 mg, garcinia kivonat 100 mg, króm 40 µg.

Kiszerelés: 60 db rózsaszín kapszula + 30 db zöld kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, várandós és zoptató anyáknak és bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. A tartrazin színezék gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.