Szem komplex luteinnel – Dr. Chen

2750 Ft

Leírás

A Dr. Chen szem komplex luteinnel készítménye időskori szembetegség (makuladegeneráció) és erős fénysugárzás okozta oxidatív szemkárosító hatás esetére kifejlesztett termék.

Az A-vitamin és a cink hozzájárulnak a normál látás fenntartásához. A C-vitamin és az E-vitamin hozzájárulnak az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. A lutein a szemlencse egyik felépítő anyaga.

Felhasználási javaslat: felnőttek számára napi 1 kapszula bevétele javasolt.

Hatóanyag tartalom/kapszula: Halolaj 350 mg (ebből EPA 126 mg, DHA 84 mg), C-vitamin 200 mg, E-vitamin 10 mg, A-vitamin 600 µg, Cink 10 mg, Lutein 10 mg, Zeaxantin 2 mg.

Összetevők: halolaj, olívaolaj, zselatin, kalcium-aszkorbát, luteinolaj (olívaolaj, lutein), glicerin (nedvesítőszer), E-vitamin olaj (olívaolaj, d-alfa-tokoferol), cink-oxid, zeaxantin olaj (olívaolaj, zeaxantin), A-vitamin olaj (olívaolaj, retinol).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Nem alkalmazható parenterálisan.