Diabess teakeverék 100g – Györgytea

5300 Ft

Leírás

A Diabess teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termék, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

Javallat: Cukorbetegségre való hajlam esetén az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására és elősegítésére.

A Diabess- Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Fogyasztása a szakorvos által előírt terápia változatlan betartásával ajánlott. Lassítja a szénhidrát felszívódást, és így a szénhidrátból vércukor kialakulását. Ezért fontos, hogy a teát közvetlenül a főétkezés után fogyasszuk el, mielőtt a táplálékkal a szervezetbe kerülő és nagyon gyorsan felszívódó szénhidrátból kialakul a vércukor.

Egy csapott evőkanál (3g) tartalma: 0,90 g gyermekláncfű gyökér (Taraxaci radix) 0,78 g csalánlevél (Urticae folium) 0,54 g közönséges orbáncfű virágos hajtás (Hyperici herba) 0,45 g fekete áfonyalevél (Myrtilli folium) 0,33 g mezei katáng-gyökér (Cichorii radix).

Kiszerelés: 100g

Ellenjavallat: Epeköves betegeknek, terhes és szoptató anyáknak, 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánljuk a cukorbetegség elleni keveréket. Szintén nem ajánlott a fogyasztása kumarin tartalmú vérhígítókka együtt. (pl. Syncumar). Ismert mellékhatása nincs.