Diaton tea – Interherb

1220 Ft

Leírás

A Diaton tea Dr. Fodor János István szabadalma és hozzájárulása alapján került forgalomba a normál vércukor- és koleszterinszintért.

A filteres teakeverék gyógynövény komponensei népgyógyászati tapasztalatok és szakirodalmi adatok alapján hozzájárulnak az emésztési folyamatok támogatásához, a vércukorszint normalizálásához, a koleszterin értékek megfelelő szinten tartásához.

Fogyasztása megfelelő étkezési és fizikai aktivitás mellett a diabetikus étrend kiegészítésére javasolt. Elhízásra való hajlam, illetve testsúlycsökkentő speciális étrend esetén az egészséges életmód részeként ajánlott.

Összetevők: kaporlevél, csalánlevél, narancshéj.

Felhasználási javaslat: napi 1-2 csésze tea étkezéstől függetlenül a nap folyamán lassan, lehetőleg kortyonként elfogyasztva. Folyamatos, hosszú távú fogyasztása ajánlott.

Elkészítési javaslat: csészénként egy teafilterhez adjon 2-3 dl forrásban levő vizet, majd hagyja állni 5-10 percig.

Kiszerelés: 25 filter

Figyelmeztetés: Ernyősvirágzatúak illóolajára érzékenyek számára fogyasztása nem ajánlott! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ha Ön cukorbeteg, gyógyszereinek vagy inzulinadagjának csökkentését kizárólag kezelőorvosának utasítására tegye, önállóan ne döntsön!