Naturland görcsoldó és puffadásgátló tea

1140 Ft

A Naturland görcsoldó és puffadásgátló tea gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati adatok igazolják. A teakeverék alkalmazása javasolt a gyomor

Leírás

A Naturland görcsoldó és puffadásgátló tea gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati adatok igazolják.

A teakeverék alkalmazása javasolt a gyomor- és bélrendszeri görcsök oldására, a bélgázok képződésének csökkentésére, illetve a termelődött bélgázok kiürülésének elősegítésére, a puffadás mérséklésére és az emésztés javítására.

Adagolás: felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek: szükség szerint 1-2 csészével, de naponta legfeljebb 6 csészével. Gyermekeknek 4-12 éves korban: szükség esetén 1 csészével, de legfeljebb napi 3 csészével.

Összetevők/filter: 0,525g ánizstermés, 0,375g borsosmentalevél, 0,375g kamillavirágzat, 0,225g köménytermés

Kiszerelés: 25 filter

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! 4 év alatti gyermekeknek fogyasztása nem javasolt!