Bio zabital kalciummal 1000ml – The Bridge

820 Ft

A bio zabital kalciummal termékben párosították a zabital pozitív tulajdonságait a jó minőségű bio tengeri-algával, ami tartalmazza az emberi szervezet számára könnyen

Leírás

A bio zabital kalciummal termékben párosították a zabital pozitív tulajdonságait a jó minőségű bio tengeri-algával, ami tartalmazza az emberi szervezet számára könnyen feldolgozható, csontozatunk számára elengedhetetlen kalciumot.

Az algában szintén található jelentős mennyiségű magnézium, ami a kalcium lebontásához és beépüléséhez szükséges.

A legjobb minőségű zab, a Monti Lessini természetvédelmi területen 450 méteres tengerszint feletti magasságból előtörő kiváló minőségű ásványvíz és a növényi eredetű, Omega 6 zsírsavban és E vitaminban gazdag olajok (napraforgómag és pórsáfrány) biztosítják a termék kiváló minőségét.

A jelentős rosttartalom (1%), a laktóz- és koleszterinmentesség, az ital könnyedségével és a kalciummal együtt fontos táplálék lehet növésben lévő gyermekeknek, sportolóknak és idősödőknek egyaránt.

Hozzáadott cukrot és egyéb édesítőszert, mesterséges adalékanyagot, tartósítószert, állati zsiradékot nem tartalmaz.

Összetétel: víz, zab (14%), hidegen sajtolt napraforgó olaj és sáfrány olaj, tengeri alga (0,4%), tengeri só. Természetes cukrokat tartalmaz.

Kiszerelés: 1000ml

Származási hely: Olaszország

Allergén információ: nyomokban szóját tartalmazhat.