Bio nyírfanedv

2500 Ft

A bio nyírfanedv egy ipari titkokkal védett fanedv, amit a természet állít elő emberi beavatkozás nélkül. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a nyírfatörzsek csapolására. A nyírfanedv a fa gyökerétől az ágai felé terjedő eszencia, úgy is mondhatjuk, mint a nyírfa vére.

Kolloidális összetevői oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódnak fel. A káros anyagokat magába zárja, szerves anyagokban gazdagon tartja, lúgosítja és megfiatalítja testét. Enyhíti a túlhajszoltságot.

A nyírfanedv külsőleg is számos módon alkalmazható! A nyírfanedv molekuláris szerkezete a bőr számára fontos alapanyag. Táplálja és sejtszinten hidratálja. A fáradt, fakó bőrt üdévé, rózsássá varázsolja, pH értékét egyensúlyba állítja. Gyulladáscsökkentő tulajdonságai felületi hámsérülések, sebek, fekélyek, bőrproblémák (pattanások, psoriasis, ekcéma) kezelésére teszi alkalmassá. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet.

Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!

Alkalmazása: Naponta 1 kupicától – 1 dl mennyiségig, reggel éhgyomorra. Tartsa egy kicsit a szájában, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén állapota, életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye.

A bio nyírfanedv elismert böjtital. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot!

Kiszerelés: 500 ml

Forgalmazó: Natur Tanya, Budapest

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi adagot ne lépje túl!

Cikkszám: 8bc54202ef60 Kategória: