Méhes szörp – erdei bogyós

1320 Ft

Ha lehetne üvegbe zárni a fekete szedret, a kökényt, a kék áfonyát és a bodza bogyót, akkor az nem kérdéses, hogy valami nagyon egészségeset kapunk és ha mind ez finom is, akkor már készen is van az erdei bogyós gyümölcs szörp.

A hagyományos módon, kíméletes eljárással készült szörp, a természetben föllelhető bogyós gyümölcsök értékes összetevőivel, kiegészítve a méz jótékony tulajdonságaival igazi különlegesség, élettani hatásáról nem is beszélve.
Az apró ?piros” bogyók köztudottan a vitaminok és ásványi anyagok tárháza, sokat segítenek egészségünk megőrzésében. A fekete szeder és kökény egészség megőrző szerepét jól kiegészíti és felerősíti a vele íz világban is tökéletesen harmonizáló kék áfonya, bodza bogyó és a hozzáadott méz.

Kínálja vendégeinek, családjának szörpként, akár újszerű finom öntetként tejberizshez, rizsfelfújtakhoz, natúr joghurtok és müzlik ízesítéséhez, de készíthet belőle igazán ízletes mártást vad- és marha húsokhoz is.

Javasolt hígítási arány: 1:8.

összetevők: cukor, bodzalé 11%, fekete szederlé 11%, kökénylé 7%, kék áfonyalé 6% (a gyümölcskivonatok sűrítményből), víz, méz (2%), étkezési sav: citomsav, természetes aroma.

Kiszerelés: 500 ml (668g)

Előállító: Stork élelmiszer Manufaktúra Kft.