Leírás
A Tandoori masala az indiai konyha egyik jellegzetes fűszere. Elsősorban csirke- és pulykahús ízesítésére használják. Felhasználható joghurtos pácoláshoz, de intenzív és meghatározó ízt ad a roston sült csirkemellnek vagy csirkecsíkoknak abban az esetben is, ha csak sóval és a tandoori keverékkel fűszerezzük sütés előtt.
Összetevők: koriander, cékla, görögszénamag, feketebors, vöröshagyma, fahéj, fokhagyma, római kömény, szerecsendió, gyömbér, kardamom, szegfűszeg, paprika, chili, zeller, fűszerkivonat (kardamom), babér, természetes színezékek (paprika kivonat, kurkuma kivonat, vasoxid és hidroxid), citrom olaj, citromsav, mustár, só.
Kiszerelés: 30g
Allergén információ: A készítmény mustármagot és zellert tartalmaz. A termék szezámmagot is feldolgozó üzemben készült!