Leírás
A Biorganik bio kuszkusz alapanyaga ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. A kuszkusz Marokkó egyik nemzeti étele, mely nem más, mint búzatésztából készült apró darabocskák. A búzatésztából készült tésztát egy apró lukacskákkal teli reszelőn átpréselik, így lesznek még a tarhonyánál is apróbb szemek.
Elkészítése: vízben megfőzni, vagy gőzben megpárolni, amíg puha lesz. Forraljuk fel a vizet, majd öntsük bele a kuszkuszt 1:1 arányban. Takarjuk le, vegyük le a tűzről. Hagyjuk állni legalább öt percig, amíg megpuhul.
Felhasználása: köretként, főételként. Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.
Összetevők: durumbúza
Kiszerelés: 500ml
Allergén információ: A termék szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot feldolgozó üzemben készült.