Csicseriborsó 500g – Natura

560 Ft

Leírás

A csicseriborsó vagy más néven bagolyborsó egynyári növény, melyet a görögök és a rómaiak már az ókorban ismertek és kedveltek. Jelentős fehérjetartalma miatt kisgyermekek, várandós anyukák, sportolók és idősek, valamint vegetáriánusok étrendjébe illeszthető.

Felhasználása: pástétomok, levesek, egytálételek készítéséhez. Indiában megfőzve curry-s ételekhez használják, vagy lisztté őrlik és nemzeti ételeket készítenek belőle.

Elkészítése: Felhasználás előtt a csicseriborsót meg kell mosni és 10-12 órára be kell áztatni. Az így előkészített magvak főzési ideje 60-90 perc.

Összetevők: Csicseriborsó.

Kiszerelés: 500 g

Allergén információ: A termék glutént, szezámmagot és földimogyorót is felhasználó üzemben készült.