Burgonyapehely 250g – Ataisz

1090 Ft

Leírás

A burgonyapehely a burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után képződik. Többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző anyag. Az Ataisz burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, főzelékek sűrítéséhez, illetve burgonyapüré készítéséhez.

Burgonyapüré készítése: a tasak tartalmát összekeverjük 500ml meleg, sós vagy fűszerekkel ízesített vízzel, hozzá adunk vajat vagy margarint (esetleg olivaolajat) és 500ml tejjel (szója vagy rizstej is megfelelő) készre keverjük. Tejre vagy szójára érzékenyek csak vízzel is készíthetik. Apróra vágott friss petrezselyemlevéllel fokozható az íze.

Összetevők: burgonyapehely

Kiszerelés: 250g

Allergén információk: Glutént tartalmaz. A termék búzát, glutént és olajos magvakat is feldolgozó üzemben készült.