Friss Méhpempő 50g- Dydex – nem szállítható

7100 Ft

Leírás

A Dydex friss méhpempő fontos természetes forrása a fő hatóanyagoknak 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA), mely savtartalom nagyban meghatározza a termék értékét. A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy-váladéka a „méhek teje”. Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a királynőt. A méhkirálynők teljesen ugyanolyan tojásokból születnek, mint a dolgozó társaik, de méhpempőnek köszönhetően, nagyjából 42 %-kal nagyobbak és 40-50-szer tovább élnek, miközben naponta testsúlyuk 2,5-szeresének megfelelő tojást raknak le. A méhpempő kinyerése igen csak körülményes, ám annyira értékes, hogy egyre több méhész foglalkozik vele.

Ajánlott adagolása: napi 2×1 adagolókanál dydex méhpempő, melyet nyelv alá helyezünk és hagyjuk, hogy teljesen felszívódjon. Reggel étkezés előtt fél órával, este vacsora után 1 órával, 2-3 hónapig alkalmazzuk, amely után 30 napos szünetet ajánlunk.

Összetevők: 100% tisztaságú friss méhpempő, mely tartósítószert, adalékanyagokat nem tartalmaz. A napi adag (2x1g) tartalmaz: 44 mg 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA).

Kiszerelés: 50g

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Ellenjavallt azok számára, akik allergiásak a méhészeti termékekre!

*A termék csak személyes átvétellel vásárolható meg, minőségbiztosítási okokból csomagküldéssel nem tudjuk eljuttatni a terméket megrendelőinknek.