A Foufas prémium extra szűz olívaolaj családi manufaktúrában vegyszermentes eljárással készül Görögországban. Ajánljuk salátákhoz, főzéshez és sütéshez füstpont alatti (210 °C) hőmérsékleten.
A mediterrán diéta alapja. 100 % extra szűz, kizárólag mechanikai eljárás útján hidegen sajtolt, első szűrésből származó prémium minőségű görög olíva olaj. Görögország egyik legjobb olívatermő vidékéről, a Peloponnészoszi-félszigetről szüretelt kétféle zöld olajbogyóból (Koronia és Manaki) nyert „folyékony arany”. A szüretelést követően azonnal sajtolják az olívát, hogy a bogyók beltartalmi értéke minél teljesebben megmaradjon. A kinyert olajat a megrendelésig temperált tartályokban tárolják. A gyártó családi vállalkozása garantálja a folyamatosan kiváló minőséget.
Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. BővebbenElfogadomBővebben...