Ginseng grapefruit cseppek – Dr. Chen

1620 Ft

Leírás

A ginseng grapefruit cseppek panax ginseng gyökér kivonatát és grapefruitmag alkoholos kivonatát tartalmazza.

A grapefruitmag kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Segít a fáradtság enyhítésében stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamit a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

Adagolás: naponta 2×15 csepp Ginseng grapefruit cseppek minimum 2 dl vízzel, teával vagy gyümölcslével hígítva. Csak hígítva alkalmazható.

Hatóanyag/napi adag (1,5 ml): grapefruitmag alkoholos kivoanta 61,8 mg, Panax ginseng alkoholos kivonata 124,9 mg.

Összetevők: panax ginseng gyökér alkoholos kivonata, grapefruit mag alkoholos kivonata, alkohol.

Kiszerelés: 30ml

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Keserű ízű folyadék, csak hígítva alkalmazható! Tömény formában nyálkahártya irritációt okozhat! Gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott! Citrusfélékre és alkoholra érzékeny egyéneknek fogyasztása nem ajánlott!