Grapefruitmag csepp C-vitaminnal Kids – Interherb

1980 Ft

Leírás

Interherb grapefruitmag csepp C-vitaminnal gyerekek számára. A flavonoidokban és C-vitaminban gazdag készítményt az erős immunrendszerért ajánljuk. A jóízű kids cseppek gyógyteákban fogyasztva felkészíthetik agyermekek szervezetét a téli megfázásos időszakra.

Hatóanyag a napi adagban (18 csepp): Citrus biolfavonoid: 4,8 mg, C-vitamin: 18 mg.

Javasolt fogyasztás: napi 3×6 csepp alkalmanként 2 dl folyadékban hígítva. Hígítatlanul soha ne használja, mert nyálkahártya irritációt okoz!

Ellenjavallat: Fogyasztása 3 éves kor alatti gyermekeknek, terhes- és szoptató anyáknak, citrusfélékre érzékenyeknek nem ajánlott. A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruitmag alkalmazásával kapcsolatban.

Összetevők: grapefruitmag és gyümölcs bioflavonoidokra és C-vitaminra standardizált glicerines kivonata, víz, nedvesítőszer: glicerin, aroma, kristályos vanilin.

Kiszerelés: 20 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!