Bio-Kult Neura kapszula

11220 Ft

Leírás

A Bio-Kult Neura az élő baktériumflóra 14-féle törzsét tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Olyan élő baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek az előállítási technológiának köszönhetően ellenállnak a gyomorsavnak, emellett magnéziumot és B6 vitamint tartalmaz, melyek egyaránt hozzájárulnak a központi idegrendszer normál működéséhez. A magnézium és a B6 vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez és a normál pszichológiai funkciókhoz. A B6 vitamin további előnye, hogy hozzájárul a normális hormonális aktivitás szabályozásához.

Ajánlott adag:

  • Felnőttek számára (szokásos napi adag) 2 kapszula naponta, étkezés közben bevenni
  • Gyermekek számára: Kérjen orvosi tanácsot mielőtt a készítményt gyermekeknél alkalmazná.
  • Várandósság: A Bio-Kult Neura alkalmazható várandósság alatt is, de mindig javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával vagy egészségügyi szakemberrel mielőtt bármilyen étrend-kiegészítő készítményt fogyasztana.

Összetevők: Magnézium citrát, növényi kapszula: (hidroxipropil-metilcellulóz), 14-féle élő baktériumtörzs (tej, szója), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Élő baktérium törzsek: Lactobacillus paracasei PXN® 37™, Lactobacillus plantarum PXN® 47™, Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™, Bacillus subtilis PXN® 21®, Bifidobacterium bifidum PXN® 23™, Bifidobacterium breve PXN® 25™, Bifidobacterium longum PXN® 30™, Lactobacillus acidophilus PXN® 35™, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63™, Streptococcus thermophilus PXN® 66™, Bifidobacterium infantis PXN® 27™, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™, Lactobacillus helveticus PXN® 45™, Lactobacillus salvarius PXN® 57™,

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A magnézium nagy mennyiségben történő bevitele az arra érzékeny egyéneknél enyhe gyomor problémákat okozhat. Bármilyen gyógyszer szedése, vagy bárminemű egészségügyi rendellenesség esetén a készítmény alkalmazását megelőzően forduljon kezelőorvosához. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó.

Allergén információ: A termék szóját és tejet tartalmaz, melyeket a fermentációs folyamat során alkalmaznak. A tejtartalom nem éri el azt a mennyiséget, mely befolyásolhatja laktóz intoleranciában szenvedőket.