Gallmet Natural kapszula 60 db

8990 Ft

Leírás

A Gallmet Natural kapszula természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő az emésztés és az epeműködés támogatására.
A Gallmet mix és natural emésztésre ható étrend kiegészítők közötti választáshoz a következő információkat adjuk: mindkét termék hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a Gallmet mix még gyógynövényeket is tartalmaz. A gyógynövények kiegészítik az epesavakat, de vannak, akik kedvezőtlenül reagálhatnak a gyógynövényekre. Javasoljuk, hogy használják egyiket 2-4 hétig, majd a másikat és azt szedjék tovább, amelyik jobb hatást vagy érzetet váltott ki.
A két készítmény az egyéni állapottól, érzékenységtől és reagálástól függően eltérő hatékonyságú lehet, amit előre nem lehet pontosan meghatározni, de mindkét készítmény emésztőrendszeri hatása hasonló.

Ajánlott napi adag: 1-3×1-2 kapszula közvetlenül a jelentősebb főétkezések (reggeli-ebéd-vacsora) előtt, a testsúlytól és az egyéni reagálásoktól függően.

Hatóanyag/kapszula: Epesavak 125mg

Ö)szetevők: szárított marhaepe; kapszula héj: hidoxi-propil-metil-cellulóz; tömegnövelő: mikro-kristályos cellulóz; kapszula héj: gellan gumi; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid, magnézium sztearát

Kiszerelés: 60 kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!
A készítmény nem szedhető heveny eperohamok és epevezeték-elzáródás okozta sárgaság esetén, valamint terhesség alatt. Egyéni érzékenységtől függően az első néhány napban enyhe hasmenés, émelygés előfordulhat. Epére ható egyéb készítményekkel együtt használata nem ajánlott.