Laktáz enzim kapszula – Dr. Chen

2870 Ft

A Dr. Chen laktáz enzim kapszula a laktóz (tejcukor) érzékenységben szenvedők számára kifejlesztett speciális gyógyászati célra szánt tápszer. A laktáz enzim nélkülözhetetlen a tejcukor lebontásához.

Leírás

A Dr. Chen laktáz enzim kapszula a laktóz (tejcukor) érzékenységben szenvedők számára kifejlesztett speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

A laktáz enzim nélkülözhetetlen a tejcukor lebontásához. A termékben levő enzim segíti a tejcukor lebontását azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségei vannak. Tejcukor érzékenység esetén a megoldás a laktáz enzim szájon át történő adagolása röviddel a tejtartalmú étel fogyasztása előtt.

Egy kapszula kb. 11,4g laktóz lebontására elegendő, amelyet kb. 230 ml tej elfogyasztásával viszünk a szervezetbe.

Összetevők: laktáz enzim (5016 FCC/kapszula, Aspergillus royzae), zselatin.

Adagolás: egyéni, jellemzően 1-2 kapszula bevétele javasolt folyadékkal, röviddel a laktóz tartalmú élelmiszer fogyasztása előtt. Napi adag 3-4 kapszula. Gyermekeknél vagy nyelési probléma esetén javasolt a kapszula szétnyitása és tartalmának NEM meleg italba vagy ételbe keverve történő fogyasztása.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől lezárva tartandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A készítmény 3 éves kor alatt nem használható! A készítmény parenterálisan nem alkalmazható!