Leber und Gallenpflege tabletta – Wörishofener

3050 Ft

Leírás

A Leber und gallenpflege tabletta máj- és epebántalmak gyógyszeres kezelésének kiegészítésére alkalmas gyógytermék. Hatását több évtizedes felhasználási tapasztalat és népgyógyászati alkalmazás igazol. A tabletta különböző hatóanyagai görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, emésztést elősegítő és baktériumok szaporodását gátló, valamint gyulladáscsökkentő hatásúak. Epekő vagy epehólyag-bántalom okozta panaszok esetén önmagában a gyógyszeres kezelés kiegészítésére ajánlott készítmény.

Adagolás: naponta 3 x 3-5 tablettát étkezés után bevenni.

Hatóanyagok: vérehulló fecskefű, jávai kurkuma gyökértörzs, közönséges párlófű virágos hajtás, gyermekláncfű, fekete retek, kutyabengekéreg, katángkórógyökér porított formában egyéb összetevőkkel. Fontosabb segédanyag: laktóz.

Kiszerelés: 60 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A készítmény összetevőivel szembeni érzékenység esetén, valamint bélelzáródás, a belek akut gyulladásos megbetegedései esetén. Terhes és szoptatós anyák kizárólag a kezelőorvosukkal való egyeztetés után szedhetik a készítményt, mert erre vonatkozó kutatások nem készültek.