ProGastro 825 por felnőtteknek

12050 Ft

Leírás

A ProGastro 825 por élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely 9 féle  – a bélcsatorna mikroflórájában is megtalálható – élőflórát tartalmaz. A termék a világon egyedülálló ProbioActR technológiával készült, mely biztosítja a baktériumok élettartamát, stabilitását és minőségét. Nem tartalmaz glutént és tejet.

1 tasak 3 g port tartalmaz. Csíraszám: >= 7,5x 109 CFU/3g

Adagolás: Naponta egy tasak (3g) port kb. 1-1,5 dl szobahőmérsékletű folyadékban (víz, tea, gyümölcslé, tej, joghurt) kell elkeverni. Fogyasztása reggel éhgyomorra vagy este lefekvés előtt javasolt. Használata min. 2-3 hónapig javasolt, szedhető kúraszerűen ill. folyamatosan is.

Összetevők: kukoricakeményítő, maltodextrin, inulin P7, kalium-klorid, baktériumok, Bifidobaktérium bifidum W23, B.lactis W51, B.lactis W52, Lactobacillus acidophilus W22, L.casei W56, L.paracasei W20, L.plantarum W62, L.salivarius W24, L.lactis W19, magnézium-szulfát, frukto-oligoszaharid P7, amiláz, mangán-szulfát.

Kiszerelés: 31 tasak

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény alkalmazása 3 éves kor alatt nem javasolt.