C-vitamin 1500 mg Retard + D3+Cink+Csipkebogyó – Jutavit

3500 Ft

Leírás

A Jutavit C-vitamin 1500 mg C-vitamint tartalmaz tablettánként, kiegészítve D3 vitaminnal, cinkkel, csipkebogyóval és acerola kivonattal. Nyújtott felszívódású készítmény.

A C-vitamin, D3-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez. Fokozza a vas felszívódását és hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

Fogyasztási javaslat: napi 1 C-vitamin 1500 mg tablettát folyadékkal egészben nyeljen le.

Hatóanyag/tabletta: C-vitamin 1500mg, D3-vitamin 10 µg, Cink 15 mlg, Csipkebogyó 10 mg, Acerola kivonat 10 mg.

Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (hidroxipropil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), cink-oxid, fényező anyag (zsírsavak), csipkebogyó, acerola kivonat készítmény (maltodextrin /kukorica/, acerola kivonat), színtelen tabletta bevonat (tömegnövelő szerek /hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), nedvesítőszer (glicerin), csipkebogyó por,  csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), módosított kukoricakeményítő, szacharóz,  antioxidánsok (nátrium-l-aszkorbát, alfa-tokoferol), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag (szilicium-dioxid), kolekalciferol.

Kiszerelés: 100 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!