C+D duo plus vitamin 100db – Jutavit

3480 Ft

Leírás

A C+D duo plus vitaminokkal kombinált komplex készítmény. A C-vitamin, a D3-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez. Fokozza a vas felszívódását, továbbá hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció és normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban. A termékben található citrus bioflavonoid komplex keserű narancsból kerül kivonásra. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához.

Adagolás: napi 1 filmtablettát bő folyadékkal vegyen be

Hatóanyag/tabletta: C-vitamin 1000 mg, D3-vitamin 50 µg (2000 NE), Cink (szerves kötésű cink-glükonátból) 15 mg, Csipkebogyó kivonat 25 mg, Citrus bioflavonoidok (naringin, heszperidin és neoheszperidin) 12 mg.

Kiszerelés: 100 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!