Gyomorkímélő C-vitamin – Dr. Chen

2320 Ft

Leírás

A Dr. Chen gyomorkímélő C-vitamin savmentes formában tartalmazza a C-vitamint. Hosszú kutatómunka eredményeképpen kifejlesztett techológiával, jelentős kalcium-aszkorbát (gyomorkímélő C-vitamin) tartalommal. A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer és a kollagénképződés fenntartásában. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, amelyre a nőknek egyébként is kiemelten ügyelniük kell. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hatóanyag a napi 1 tablettában: soft c-vitamin (639 mg kalcium-aszkorbátból): 600 mg.

Adagolás: napi 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: kalciujm-aszkorbát (gyomorkímélő C-vitamin), stabilizátor: szorbit, tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, térfogatnövelő: zsírsavak magnéziumsói, habzásgátló: szilícium-dioxid, sűrítőanyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz, stabilizátorok: polivinil-alkohol, polidextróz, fényezőanyag: polietilén-glikol, csomósodást gátló: talkum, színezékek: titán-dioxid, narancssárga S, indigókármin.

Kiszerelés: 30 db tabletta

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szorbit túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A narancssárga S színezék gyermekek tevékenységére és figyelmére hatást gyakorolhat.