D3-vitamin 4000 NE tabletta 100 db – Jutavit

2150 Ft

Leírás

A Jutavit D3-vitamin 4000 NE (100 µg) D-vitamint tartalmaz tablettánként. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához. Segíti a vér normál kalcium-szintjének fenntartásához. Támogatja az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkciók fenntartását. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

Adagolás: Naponta 1 tablettát vízzel vegyen be.

Hatóanyag/ tabletta: D3-vitamin 100 µg (4000 NE)

Összetétel: tömegnövelő szerek (cellulóz, dikalcium-foszfát), módosított kukoricakeményítő, cukor, fényezőanyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), kolekalciferol.

Kiszerelés: 100 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. A termék fogyasztása magas vér- illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott! A készítmény fogyasztásánál vegye figyelembe az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát!