Szerves kalcium tabletta 100db – Jutavit

3200 Ft

Leírás

A Jutavit szerves kalcium tabletta jól hasznosuló kalciumot és D3-vitamint tartalmazó készítmény. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez és az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál ingerületátvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.

A készítmény kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló kalcium-citrátot tartalmaz.

Adagolás: napi 1-2 tablettát folyadékkal egészben nyeljen le

Hatóanyag/tabletta: Kalcium (kalcium-citrát) 350 mg, D3-vitamin 10 µg (400 NE)

Összetevők: kalcium-citrát, tabletta tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), fényezőanyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), Quali*-D, D3-vitamin készítmény (módosított kukoricakeményítő, szacharóz, antioxidáns nátrium-L-szkorbát, alfa-tokoferol, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag szilícium-dioxid, kolekalciferol), nedvesítőszer (glicerin).

Kiszerelés: 100 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott!