Q10 Ubiquinol 100 mg + Omega-3 kapszula – Dr. Chen

4740 Ft

Leírás

A Dr. Chen Q10 ubiquinol nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et – a szervezet számára közvetlenül hasznosítható formában (ubiquinol) – és halolajat tartalmazó készítmény.

A szervezet Q10 koenzim tartalma és termelő képessége fiatal korban még megfelelő szinten segíti a sejtek enerigatermelését, az idő múlásával azonban ez lecsökken és pótolni kell. Ezt a pótlást biztosítja kapszulánként 100 mg mennyiségben jelen levő Q10 koenzim tartalom. A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is, sportolók számára. Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben. A halolajban található többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez.

Hatóanyagok 1 kapszulára: Q10-koenzim: 100 mg, telített zsírsav: 127 mg, telítetlen zsírsav: 203,2 mg, egyszeresen telítetlen zsírsav: 83,2 mg, többszörösen telítetlen zsírsav: 120 mg (ebből EPA: 72 mg, DHA: 48 mg), E-vitamin: 2 mg.

Adagolás: Napi 1 kapszula folyadékkal lenyelve

Összetevők: mélytengeri halolaj, zselatin, Q10 aktív formában, E-vitamin.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!