Szerves szelén tabletta – Bioco

2970 Ft

Leírás

Bioco Szerves szelén jól hasznosuló szelénnel a pajzsmirigy normál működéséért. A készítmény kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metionin formában tartalmazza a az immunrendszer és pajzsmirigy normál működéséhez szükséges szelént magas, 100 µg-os mennyiségben. Az L-szeleno-metioninből származó szerves szelén jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen szelén vegyületek.
A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Alkalmazási javaslat: napi 1 tabletta bőséges folyadékkal bevéve
Hatóanyag/tabletta: Szelén (szerves kötésű L-szeleno-metoininből) 100 µg
Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, maltodextrin), csomósodást gátlók (talkum, szilicium-dioxid), fényező anyag (zsírsavak), L-szeleno-metionin.
Kiszerelés: 120db tabletta
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A „Bioco” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.