Forcapil kapszula 180db – Arkopharma

14810 Ft

Leírás

A Forcapil azok számára ajánlott, akik egészséges hajat és körmöt szeretnének. A készítmény gondosan kidolgozott összetételű: a kéntartalmú aminosavakon (cisztin, metionin) kívül vitaminokat és nyomelemeket is tartalmaz. A cink elősegíti a proteinek szintézisét. A B8-vitamin segít az egészséges haj megóvásában. A cink az egészséges körmök fenntartásához is hozzájárul. A haj egyik legfőbb alkotóanyaga a keratin. Ennek a fehérjének köszönhető a haj rugalmassága, ellenállóképessége és fénye. A keratin, a cink és a B-vitamin csoport hatására kéntartalmú aminosavakból, cisztinből és metioninből szintetizálódik. A keratin a körmök főbb alkotórésze is.

Hatóanyag/2 kapszula: B5-vitamin: 18 mg, B6-vitamin: 2 mg, B9-vitamin: 200 µg, D3-vitamin: 5 µg, B8-vitamin (biotin): 450 µg, Cink: 15 mg, L-cisztin: 300 mg, L-metionin: 100 mg.

Használati utasítás: Napi 2 kapszula reggel, 3-4 hónapig. A kapszulákat nagy mennyiségű vízzel kell bevenni.

Összetevők: L-cisztin, cellulóz, hidroxi-metil-propil-cellulóz, L-metionin, B5-vitamin, cinkoxid (ásványi anyag), magnézium-sztearát (csomósodást gátló), titándioxid (színezék), B6-vitamin, D3-vitamin, szacharóz, zselatin, közepes hosszúságú trigliceridek, módosított keményítő, B8-vitamin, B9-vitamin, vasoxid.

Kiszerelés: 180 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!