Vadgesztenye forte kapszula – Biomed

1530 Ft

Leírás

A vadgesztenye forte kapszula varázsmogyoró, szúrós csodabogyó és vadgesztenye kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A vadgesztenye hozzájárul a normál vénás keringés fenntartásához, a megfelelő vénás és hajszáleres keringés működéséhez. A szúrós csodabogyó alkalmazása hozzájárulhat a lábszárak megfelelő vénás keringésének és ezáltal a lábak komfortérzetének a fenntartásához. A varázsmogyoró hozzájárulhat a megfelelő vénás keringés fenntartásához a lábszárakban.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Hatóanyag/napi 1 kapszula: vadgesztenye kivonat 180g (ebből eszcin 36 mg), szúrós csodabogyó kivonat 50 mg, varázsmogyoró kivonat 50 mg, C-vitamin 40 mg.

Fogyasztási javaslat: napi 1 kapszula felnőtteknek, lehetőleg étkezés főétkezés után, bő folyadékkal

Összetevők: vadgesztenye kivonat, hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj), szúrós csodabogyó kivoant, varázsmogyoró kivonat, L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), zselésítő anyag (gellán gumi), színezék (titán-dioxid), csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, kolloid szilícium-dioxid).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Szedése gyermekeknek, várandós és szoptató nőknek, kezeletlen magas vérnyomásban szenvedőknek, továbbá máj- és/vagy vesebetegségben szenvedőknek nem ajánlott.