HemoStop gél max – Simply You

2730 Ft

Leírás

A HemoStop gél max 12 gyógynövény kivonatát tartalmazó készítmény az aranyér kellemetlen tüneteinek enyhítésére. Alkalmazása javasolt kialakult aranyér esetén, viszkető, szúró és égő érzés esetén, valamint fájó és repedezett bőr kialakulása esetén. A készítményt terhes és szoptató nők is használhatják.

Alkalmazásakor a végbél környékén egy hidratáló, bőrpuhító, nyugtató, hűsítő és regeneráló hidrogél réteg jön létre, amely elősegíti a kedvező feltételek kialakulását a természetes gyulladáscsökkentő mechanizmusok beindulásához.

Alkalmazási javaslat: Naponta 2-3 alkalommal használja, lehetőség szerint székletürítés után. Az ajánlott alkalmazási időtartam 5-10 nap. A termék alkalmazása előtt és után mosson kezet. Vigyen fel egy vékony réteg gélt a megtisztított végbél területére.

Gyógynövény összetevők: tölgyfakéreg, indiai tömjénfa, orbáncfű, szemvidító fű, körömvirág, cickafark, illatos ibolya, lándzsás útifű, mályvavirág, bodza, mezei zsurló, aloe vera.

Kiszerelés: 75 ml

Figyelmeztetés: Ne használja amennyiben allergiás bármely összetevőre. Amennyiben égő érzést okoz a bőrön, azonnal fejezze be használatát. Gyermekektől elzárva tartandó!