Ördögcsáklya krém 70g – Biomed

1180 Ft

Ördögcsáklya krém elhúzódó ízületi gyulladások és ízületi kopások időszakában, frissítő, helyi masszírozásra 8% ördögcsáklya kivonattal. Az Afrikából származó ördögcsáklya (ördögkarom)

Leírás

Az Ördögcsáklya krém elhúzódó ízületi gyulladások és ízületi kopások időszakában alkalmazható készítmény, mely frissítő hatású, 8% ördögcsáklya kivonattal.

Az Afrikából származó ördögcsáklya (ördögkarom) széles körben alkalmazott gyógynövény. A gyökereiből készült kivonat gyulladáscsökkentő hatása miatt a krém előnyösen alkalmazható masszírozásra ízületi kopások és elhúzódó gyulladások időszakában. Használatát ajánljuk fizioterápiás kezelések kiegészítőjeként. A krém alkalmazásával történő helyi bemasszírozás elősegítheti az ízületek mozgékonyságának visszanyerését.

A termék legfőbb hatóanyagai az ördögcsáklya, kámfor és mentol.

Gyógyszerkönyvi minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készült. Parabéneket, mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz.

Alkalmazása: ízületi kopások és elhúzódó ízületi gyulladások, illetve reumás és végtagfájdalmak időszakában helyi masszírozásra. A krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen. Naponta 3-4 alkalommal ismételhető.

Kiszerelés: 70g

Figyelmeztetés: Valamely összetevővel szembeni érzékenysége esetén kerülje a krém használatát. Szembe, szájba vagy annak környékére ne kerüljön. Alkalmazása után mosson kezet! Kisgyermekek elől gondosan zárja el a terméket.