Cékla kapszula – Interherb

2030 Ft

Leírás

Cékla kapszula vassal és folsavval a megfelelő vérképzéshez. A cékla elsősorban vörös festékanyaga és gazdag vastartalma lévén vált a reformétkezés egyik fontos összetevőjévé. Kapszulánkban felhasznált értékes kivonata tízszeres töménységű.

A hozzáadott folsavnak és szerves forrásból származó vasnak fontos szerepe van a vörösvértest és hemoglobin képződésben, ezen keresztül a normál vérképzésben. Részt vesznek a sejtosztódásban és hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A vas segíti a szellemi frissesség megőrzését és biztosítja az oxigénszállítást a szervezetben.

Hatóanyag-tartalom/kapszula: Cékla kivonat: 200 mg, Vas: 28 mg, Folsav: 0,4 mg.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Főétkezést követően, szétrágás nélkül, folyadékkal nyelje le. Idősek és vegetáriánusok számára folyamatosan szedhető. Hölgyek számára szedése menstruáció alatt és az azt követő héten ajánlott.

Összetevők/kapszula: Cékla kivonat (10:1), tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, vas-fumarát, zselatin, csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid, színezék: titán-dioxid, folsav-anhidrát.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg kezelőorvosukat a készítmény szedéséről.