Ciklusbarát krém nőknek 100ml – WTN

9310 Ft

A WTN Ciklusbarát krém természetes fitoprogeszteron összetevőket tartalmaz klimax előtt és után. A krém kulcsösszetevője a mexikói vad yam gyökér kivonat, de összesen 8 aktív, természetes komponenst tartalmaz.

A WTN természetes progeszteron krém teljesen bőrbarát növényi olajok (édes mandula, olívaolaj stb) felhasználásával készül, ásványolaj- és petrolkémiai alapanyagok felhasználása nélkül.

Felhasználási javaslat: A krémből 5 pumpálásnyit kenjen fel az alkarjára vagy a comb belső felére vagy az alhasra, majd lassú mozdulatokkal masszírozza a bőrébe. Naponta egyszer vagy kétszer használja.

Kiszerelés: 100ml

Figyelmeztetés: A kozmetikumok nem tekinthetők gyógyszereknek vagy gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére, illetve gyógyhatással sem rendelkeznek. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást. ügyeljen arra, hogy a készítmény szembe ne kerüljön. Amennyiben allergiára utaló tüneteket tapasztal, a krémet bő vízzel mossa le és használatát hagyja abba.