Valeriana filmtabletta – Jutavit

2200 Ft

Leírás

A Jutavit Valeriana filmtabletta Valeriana (macskagyökér) kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A valeriana hozzájárul a természetes alvás fenntartásához, az optimális relaxációhoz. Támogatja az ellazulást, a mentális és fizikai jólétet, a feszített életmód okozta stressz legyőzését.

Adagolás: A normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához naponta 3-szor 1-2 tabletta. Az egészséges pihentető alvás eléréséhez 2 filmtabletta fél-egy órával lefekvés előtt.

Hatóanyag/2 tabletta: Macskagyökér kivonat 200 mg.

Összetevők: macskagyökér kivonat, tömegnövelő szerek (kalcium-foszfátok, mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), fényező anyag (zsírsavak), nedvesítőszer (glicerin).

Kiszerelés: 50+10 filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Macskagyökér tartalma miatt gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A macskagyökér fokozhatja a barbiturátok, alhohol és benzodiazepinek szedatív hatását.