Valeriana night tabletta – Jutavit

2990 Ft

Leírás

A Jutavit Valeriana Night négyféle gyógynövény kivonatot, B1-vitamint és magnéziumot tartalmaz. A valeriana (macskagyökér), komlótoboz, golgotavirág és citromfű hozzájárul a normál idegállapot fenntartásához, a pihentető alváshoz és a megfelelő relaxációhoz. A B1-vitamin és a magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Adagolás: Lefekvés előtt fél órával 1-2 filmtablettát folyadékkal kell bevenni.

Hatóanyag/tabletta: Tiamin (B1) 1,3 mg, Magnézium 100 mg, Macskagyökér (valeriana kivonat) 130 mg, Citromfű kivonat 60 mg, Golgotavirág kivonat 50 mg, Komlótoboz kivonat 50 mg.

Összetevők: tömegnövelő szerek (kalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), maltodextrin (kukorica), magnézium-oxid, macskagyökér kivonat, citromfű kivonat, golgotavirág kivonat, komlótoboz kivonat, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), fényező anyag (zsírsavak), tiamin-mononitrát (Quali-B), nedvesítőszer (glicerin).

Kiszerelés: 70 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Valeriana tartalma miatt gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. Amennyiben a táplálék-kiegészítő bevétele után álmosságot, szédülést észlel, gépjárművet vezetni, veszélyes gépeket kezelni tilos! A valeriana fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepinek szedatív hatását.