Karpal kéztő alagút szindróma krém

3480 Ft

Leírás

A Karpal kéztő alagút szindróma krém csökkenti a kézfájdalmakat és javítja az ujjak érzékenységét. A növényi kivonatokat (orvosi veronika-kivonat, mezei zsurló-kivonat, orvosi szemvidítófű-kivonat és közönséges komló-kivonat) tartalmazó krém a kéztő alagút szindrómával küzdő betegek számára kifejlesztett készítmény.

Alkalmazása: Vigyen fel kellő mennyiségű Karpal kéztő alagút szindróma krém -et a kezelendő területre és körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe a csukló és az alkar belső oldalán. Ajánlott napi kétszeri használata, szükség esetén több, de legfeljebb öt alkalommal.

Összetevők: víz, etanol, kendermagolaj, dimetil-polisziloxán, etilcellulóz, propilénglikol, orvosi veronika-kivonat (veronica o_ cinalis), mezei zsurló-kivonat (equisetum arvense), orvosi szemvidítófű-kivonat (euphrasia o_ cinalis), közönséges komló-kivonat (humulus lupulus), kaprilsav, glicerol-monosztearát, kaprilglikol, mentol, poliakrilsav, rozmaring-olaj, metil-metakrilát, nátrium-hidroxid.

Kiszerelés: 50 ml

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza sérült bőrfelületen. A termék nem használható gyermekek számára. Ne alkalmazza nyálkahártyán, szem körül és a mellek területén. Valamelyik összetevőre való érzékenység esetén kerülje a termék használatát.