Porc max ízületekre 6 tabletta – Dr. Chen

2680 Ft

Korszerű kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett készítmény az ízületek egészsége számára kedvező hatóanyagokkal.

A glukozamin és a kondroitin-szulfát elősegítik a porcok egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. Fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában. Az MSM elősegítheti a porcok egészséges szerkezetének megőrzését. A csalán kivonat hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához. A magnézium szükséges a csontok normál szerkezetének, illetve a megfelelő izomműködés fenntartásához. A kollagén hozzájárulhat az ízületek egészséges működésének fenntartásához.

Hatóanyag tartalom (2 tablettára megadva): glukozamin: 664 mg, MSM: 600 mg, kondroitin-szulfát: 400 mg, magnézium: 108 mg, kollagén: 80 µg, nagy csalán kivonat: 200 mg.

Felhasználási javaslat: napi 2×1 tabletta bőséges folyadékkal

összetevők: glukozamin-hidroklorid, metil-szulfonil-metán (MSM), kondroitin-szulfát, nagy csalán kivonat, magnézium-oxid, hordozó (mikrokristályos cellulóz), kukoricakeményítő, térfogatnövelő szer (magnézium-sztearát), filmbevonat (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilénglikol), kollagén.

Kiszerelés: 40 tabletta

Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.