Zöldkagyló kurkuma Extra kapszula – Dr. Chen

3830 Ft

Leírás

A Zöldkagyló kurkuma extra kapszula természetes glükozaminoglikánokat (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumot, kurkuma kivonatot, kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmény az ízületek egészségének fenntartásához.
A kurkuma védi az ízületek egészségét, segít fenntartani rugalmasságukat. A kondroitin-szulfát egy jó vízmegkötő képességű vegyület, mely a porcok sejtközötti állományában is megtalálható. A csűdfű gyökér támogatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát.
Alkalmazási javaslat: napi 2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.
Hatóanyag/2 kapszula: kurkuma kivonat 240 mg (megfelel 960 mg szárított gyógynövénynek), zöldajkú kagyló koncentrátum 220 mg (megfelel 2200 mg kagyló őrleménynek), glukozaminoglikán (GAG) 77 mg, kondroitin-szulfát 160 mg, csűdfű gyökér kivonat 140 mg (megfelel 1400 mg szárított gyógynövénynek).
összetevők: kurkuma kivonat, zöldajkú kagyló koncentrátum, zselatin, kondroitin-szulfát, csűdfű gyökér kivonat.
Kiszerelés: 60 db kapszula
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Halakra, puhatestűekre, tengeri kagylókra érzékenyek számára nem ajánlott!