OcuTein brillant lutein 22mg 90 db – Simply you

12350 Ft

Leírás

Az Ocutein brillant lutein 22 mg készítmény hármas komplex összetevőkkel rendelkező étrend-kiegészítő a szem védelme érdekében. A hármas összetevők tulajdonságai:

  • Karotionid komplex: lutein, zeaxanthin, A-vitamin

    A karotinoidokhoz tartozó lutein és zeaxantin főként a makula luteában találhatók magas koncentrációban, a makula alkotóelemei. Az A-vitamin a normál látás megőrzésében vesz részt.

  • Mikroelem komplex: cink, réz és szelén

    Az UV sugárzás és más ionizáló sugárzás a szabad gyökök túlzott képződését okozza, amelyek károsíthatják a szemlencse membránját és fehérjéit. Ezért a terméket kiegészítettük cinkkel, rézzel és szelénnel, mely hatóanyagok hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

  • FFK Komplex: folsav, foszfatidil-kolin

    A folsavnak a normál homocisztein anyagcserében van szerepe. A foszfatidil-kolin a lecitinnek – a sejtmembránok építőanyagának – összetevője.

Ajánlott adagolás: Naponta 1 Ocutein brillant kapszula

Hatóanyag/kapszula: A-vitamin 655µg, Folsav 200µg, Cink (cink-oxid) 17mg, Réz (réz-glukonát) 1mg, Szelén (nátrium -szelenit) 26µg, Lutein 22mg, Zeaxanthin 3mg, Foszfatidilkolin 20mg

Összetevők: szójaolaj, zselatin, lutein-tartalmú olajos szuszpenzió, nedvesítőszer (glicerin), zeaxantin tartalmú olajos szuszpenzió, fényezőanyag (méhviasz), foszfatidil-kolin (szójalecitin), szűrt víz, cink-oxid, színezék (karamell), réz-glukonát, retinil-palmitát, folsav, nátrium-szelenit.

Kiszerelés: 90 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, méhtermékre érzékenyeknek nem ajánlott!