Anginex spray felső légutakra – Swiss

2250 Ft

Leírás

Az Anginex spray felső légutakra kifejlesztett készítmény annak fertőzése és gyulladása esetén. A torok és a szájüreg nyálkahártyáján antivirális és antibakteriális védőréteget képez.

Természetes aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a köhögés és a fájdalom kezelésében, torok és felső légúti fertőzéseknél és gyulladásoknál. Segítséget nyújt a száj és az íny irritációja esetén, ínygyulladásnál, garatgyulladásnál és gégegyulladásnál. Az Anginex hatásmechanizmusa: Gyulladáscsökkentő hatásért a tömjénfa, a bazsalikom és a szilimarin növényi kivonatai felelősek. Az érzéstelenítő hatásért a mentol a felelős. A hidratáló, regeneráló és védő hatásért a mukoadhezív keverék, a panthenol, xantán és a nátriumhialuronát tartalma felelős.

A termék 3 éves kortól, valamint várandós és szoptató anyukák számára is alkalmazható.

Felhasználás és adagolás: Permetezze be az érintett területre a szájüregben vagy a garatban! Csak fennálló tünetek esetén használja!

  • 3-6 év közötti gyermekek: 2 permetezés naponta 3x
  • 6-12 év közötti gyermekeknek 3-4 adag (bepermetezés) naponta 3x
  • 12 éves kortól 4 adag (bepermetezés) naponta 4-6 alkalommal
  • Várandós és szoptató nők esetén: 2 adag (bepermetezés) naponta 3x.

Összetevők: tisztított víz, szorbit, hidrogénezett növényi olaj, panthenol, máriatövis-kivoant, tömjénfa vizes kivonata, bazsalikom vizes kivonata, mentol, méz, aroma, trinátrium-citrát, szilva aroma, citromsav, kálium-szorbát, eukaliptusz illóolaj, hialuronsav, szukralóz, xantán.

Kiszerelés: 30 ml

Figyelmeztetés: Csak olyan gyermekeknél alkalmazza, akik képesek visszatartani a légzésüket az alkalmazás során. Kerülje a permet közvetlen érintkezését a szemmel! A készítmény bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem javasolt a használata.