Leírás
A csűdfű gyökér (Astragalus membranaceus) felhasználható bármilyen leveshez, de teában is áztatható. A csűdfüvet a kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki „kiváló gyógynövény”-nek nevezte el. A csűdfű kínai neve azt jelenti: a legbecsesebb frissítő növény. A hagyományos kínai gyógyászat a qi elégtelen keringése miatt fellépő problémákra (például spontán és éjszakai izzadás), valamint betegségek utáni felépüléshez alkalmazza. Támogatja a vese kiválasztó funkcióját, a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot. A Dr. Chen csűdfű gyökere hozzájárul a keringési rendszer megfelelő működésének fenntartásához, a normál vérnyomás és vércukorszint megőrzéséhez. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert.
Összetevők: csűdfű
Javaslat az elkészítéshez: 5 g csűdfű gyökér szelet -et 1 liter vízben főzzön 30 percig, majd a levet szűrje le. Miután leszűrte, ismét öntsön a csűdfű gyökérhez 1 liter vizet, ismét főzze 30 percig és ezt is szárje le. A két leszűrt levet öntse össze és a nap folyamán fogyassza el.
Kiszerelés: 30g