GalaktivBio szúnyogriasztó spray

2080 Ft

Leírás

A GalaktivBio szúnyogriasztó spray megfelelő védelmet biztosít a kellemetlen repülő-, szúró-, csípő rovarok ellen, mint a szúnyog, bögöly és egyéb csípőlegyek, ha ezek támadásának kitett területre készül (pl. strandolás, kirándulás, sportolás, horgászás és minden más szabadidős elfoglaltság). Egyszeri használata 3 órás védettséget biztosít a rovarok támadása ellen. A GalaktivBio rezistens az izzadságra, így nagyon jól szolgálja a szabadidős sportokat.

Bőr- és környezetbarát pumpás kiszerelésű termék. Szintetikus ható-, segédanyagokat, szintetikus illat vagy tartósító anyagokat nem tartalmaz.

Használat: permetezzük a szert szabadon hagyott bőrfelületünkre és kenjük el egyenletesen. Arcunkat tenyerünkre permetezett szerrel kenjük, szembe, szájba ne kerüljön! A használatnak gyakorlati korlátja nincs, bőrünk rendkívül jól tolerálja. Mellékhatás nem ismert, terhesség és szoptatás időszakában, csecsemők, kisbabák bőrén is alkalmazhatjuk.
Illóolajokra érzékenyek ne használják!

Kiszerelés: 100 ml

Figyelmeztetés: Ne használja gyulladt, berepedt bőrfelületen, napégette bőrön, illetve illóolajra való érzékenység esetén. Allergiás elváltozás esetén bő vízzel lemosandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! Csak külső használatra!