Herbow Radiant Sun mosóparfüm (Ragyogó nap) 200 ml

1690 Ft

Leírás

A Herbow Radiant Sun mosóparfüm nem tartalmaz irritatív anyagokat, ezért ha csak a mosószer maradványokat szeretnénk semlegesíteni az öblítővel, akkor az öblítőt akár el is lehetne hagyni. Mivel azonban sokak számára fontos a ruha illata, illatosításra olyan organikus és környezetbarát összetevőkből álló mosóparfümöket fejlesztettünk, melyek hiánypótlóak az egészség- és környezettudatos fogyasztók számára.

A Herbow Mosóparfümök már nagyon kis mennyiségben is kifejtik illatosító és lágyító hatásukat, emellett szöveterősítő és ápoló hatásúak is. A Radiant Sun mosóparfüm mangó illatú mosóparfüm.

Ajánlott adagolás: Öntsön 10 ml-t (egy kupak) a mosógép öblítőrekeszébe. Ne öntse a koncentrátumot közvetlenül a ruhára! Használat előtt rázza fel!

Összetevők: 5-15% kationos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok. Tartalmaz: illatszerek (Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Caumarin), tartósítószerek: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Kiszerelés: 200 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések: kövessük a címkén található használati utasítást. Különleges előírás nincs. Körültekintő munkával kerüljük el a keverék kifröccsenését, kiömlését, szembejutását! A padozatra jutva csúszásveszélyt okozhat. Higiéniai intézkedések: használata közben étkezni, inni és dohányozni nem szabad! A termékkel elszennyeződött, átitatódott munkaruhát le kell vetni.