Odo citromsav háztartási célra 500g

1920 Ft

Leírás

Az Odo citromsav vízkőoldó szer kellemetlen szagok nélkül. Felhasználható konyhai gépek tisztítására, vízkő eltávolítására, öblítésre és mosásra, valamint vízlágyításra.

Tisztítás: A citromsav vízben jól oldódik, folteltávolításra és fehérítésre is kiválóan alkalmas. Kenje be a foltot citromsavval, majd mossa ki a ruhát meleg vízben.

Öblítőszerként tegyen 1-2 evőkanálnyi citromsavat az öblítő helyére, majd mosson a szokásos módon.

Üveg, rozsdamentes edények, konyhai gépek tisztítására is kiválóan használható. Szórjon egy kevés citromsavat egy nedves rongyra vagy szivacsra és törölje át a tisztítandó felületet, majd bő vízzel mossa le.

Vízkőoldás esetén fél liter vízhez adjon 2-3 evőkanál citromsavat. Az így kapott oldat kiválóan alkalmas mosdó, WC kagyló, csaptelepek, mosogató, csempe vízkőmentesítésére. Mosógép esetében tegyen az üres dobba 2-3 evőkanál citromsavat majd a gépet mossa át egy 40 C°-os programmal.

Kiszerelés: 500g

Figyelmeztetés: Súlyos szemirritációt okoz szembe kerülve. Védőkesztyű, védőruha, szemvédő és arcvédő használata kötelező. Szembe kerülés esetén több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.