Varga hajerősítő cseppek

3960 Ft

21 gyógynövény koncentrált, különleges, tiszta kivonata. Orvosolja a hajhagymák károsodását okozó tápanyaghiányt, megszünteti az emiatt kialakult hajproblémákat, mint pl. a haj kimerülését, elvékonyodását és regenerálja a hajhagymákat. Az egészséges hajhagymák biztosítják a normálisnál nagyobb mértékű hajhullás és a haj töredezésének megszűnését.

Már néhány hét használat után megerősíti a hajrostokat, a haj belső szerkezetét, szebbé erősebbé és rugalmasabbá teszi a hajszálakat, fényt és tartást ad a hajnak.

Alkalmazás: A Varga Hajerősítő Cseppek életkortól függetlenül, bármely hajtípusra használhatók. Lehetőleg az elválasztott hajnál, közvetlenül a fejbőrre vigyük fel és gyengéden masszírozzuk be a cseppeket. Alkalmazása idején a napi hajápolási szokásokon nem kell változtatni, azonban a fejbőr nyugalma érdekében ajánlott a hajfestékek és más vegyi alapú hajápoló szerek mérsékelt használata, vagy szüneteltetése. A kezelés könnyen elvégezhető és a frizurát nem károsítja. Száraz, vagy nedves fejbőrre egyaránt felvihető, nem zsírosodik, és nem ragad tőle a haj. A gyógynövényi kivonat illata rövid idő alatt elpárolog. Csak természetes, bőrbarát anyagokat tartalmaz, ezért korlátlanul alkalmazható a dobozon és a szórófejen található felhasználási időn belül.

Kiszerelés: 50 ml

Gyártó: Varga Cseppek Kft. 7634 Pécs, Nyugati ipari út 3.