Khadi növényi hajfesték por – fekete

5260 Ft

Leírás

Khadi növényi hajfesték por. Hosszan tartó szín, volumen és ápolás válogatott gyógynövények segítségével. 100%-ban növényi összetétel. BDIH által minősített natúrkozmetikum. Természetes meleg fekete színt eredményez a festék. Ősz, szőke és szőkített haj esetében a kétlépéses színezést célszerű alkalmazni, melynél az előfestéshez használja a Khadi valamelyik vörös árnyalatát. A növényi hajfestékek eredménye nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől és a haj szerkezetétől, a hatóidőtől és az alkalmazott hőmérséklettől.

Ideális alternatíva a hagyományos vegyi hajfestékekkel szemben. Tisztán növényi összetevőkkel, ayurvédikus gyógynövényekkel tartósan befesti a hajat. 100% ősz haj fedés, egyszerű használat, megújult, egészséges és csillogó haj, a világosszőkétől a mélyfeketéig, minden korosztály számára. A különböző árnyalatok egymással keverhetők saját, egyedi hajszín eléréséhez.

Nem tartalmaz tartósítószert, színfokozót, fémsókat, illatanyagot, illóolajat. Állatokon nem tesztelték.

A doboz tartalma: 1 csomag hajfesték por, 1 hajsapka, 1 pár kesztyű.

Figyelmeztetés: Feltétlenül tartsa be a doboz belsejében található használati utasítást. Kizárólag ép bőrön alkalmazható. A festékport ne lélegezze be!