Biomed Rheumed krém 70g

1490 Ft

Leírás

A Biomed Rheumed krém alkalmazható masszírozásra reumatikus eredetű ízületi panaszok időszakában, valamint izomláz vagy zúzódás okozta izom- és végtagfájdalmak esetén. Kiválóan hűsíti a sajgó testrészeket. Használatát ajánljuk fizioterápiás kezelések időszakában is. A krém főbb hatóanyagai a rozmaring, fekete nadálytő, ördögcsáklya, mentol és kámfor.

Gyógyszerkönyvi minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készült. Parabéneket, mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz.

Alkalmazása: reumatikus jellegű ízületi fájdalmak időszakában helyi masszírozásra. A krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen. Naponta 3-4 alkalommal ismételhető.

Kiszerelés: 70g

Figyelmeztetés: kerülje alkalmazását kiterjedt testfelületen! Magas hatóanyag tartalma miatt erőteljes hűsítő, majd forró érzetet kelthet. Valamely összetevővel szembeni érzékenysége esetén kerülje a krém használatát. Szembe, szájba vagy annak környékére ne kerüljön. Alkalmazása után mosson kezet! Kisgyermekek elől gondosan zárja el a terméket.