Borsmenta rozmaring masszázsolaj 250ml – Yamuna

1500 Ft

A borsmentaolaj ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat, megnyugtatja a napon leégett bőrt. A rozmaringolaj élénkíti a vérkeringést, enyhíti az ízületi gyulladások fájdalmát és duzzanatait, oldja az izomgörcsöket, jót tesz a megrándult ízületeknek és a sebeknek. Használatát ajánljuk fizikoterápiás kezelések időszakában, fizikai munka és testedzés után.

Gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok felhasználásával készült. Nem tartalmaz mesterséges szín-, illat- és állati anyagot.

Alkalmazása: Az olajat tiszta és sérülésmentes bőrfelületen külsőleg alkalmazza. Használat előtt végezzen bőrpróbát! ügyeljen arra, hogy szembe és szájba ne kerüljön.

összetétel: mineral oil, isopropil miristate, sesame oil, peppermint oil, rosemary oil.

Kiszerelés: 250 ml

Forgalmazó: Yamuna Bt. Somogyvámos

Leírás

A borsmenta rozmaring masszázsolaj paraffin- és színezékmentes masszírozó olaj. Növényi alapú készítmény. Az olajban található borsmenta azáltal, hogy javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfájdalmakat és ellazítja az izmokat. A rozmaringolaj szintén vérkeringést serkentő hatású, rándulások esetén kiváló szolgálatot tesz. A masszázsolaj használata ajánlott testedzés, izomláz, megterhelő fizikai munka után, illetve fizikoterápiás kezelések időszakában.

Az olaj Olus oil összetevői teljes egészében növényi eredetűek, különféle növényi olajokból nyert trigliceridek és zsírsavak keveréke. A Cosing hivatalos funkció besorolása szerint bőrpuhító hatású összetevő.

Alkalmazás: Vigye fel a kívánt mennyiségű olajat a tiszta, sérülésmentes bőrfelületre és masszírozza el! A masszázs során kiválóan csúszik.

Összetevők: Olus Oil, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene, Linalool

Kiszerelés: 250ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Tiszta és sérülésmentes bőrfelületen alkalmazza! Használat előtt végezzen bőrpróbát! Kerülje a nyálkahártyával való érintkezést, ügyeljen rá, hogy szembe és szájba ne kerüljön.