Vese meridián tea – Dr. Chen

1660 Ft

Leírás

A vese meridián tea kiváló gyógynövényeket és gyümölcsöket tartalmazó készítmény. A vese az életenergia központja. Szerepet játszik a szervezetben keletkező salakanyagok eltávolításában. Ez a holisztikus szemlélet alapján összeállított készítmény hatóanyagai révén hozzájárulhat a vese Qi és Yin energiájának pótlásához, a vese tisztításához, elősegítheti a vese megfelelő keringést.

A mezei zsurlót hagyományosan a vese kiválasztó funkciójának támogatására használják. Az édesgyökér segít fenntartani a húgyúti rendszer egészséget. A japán som gyümölcse támogatja az urogenitális rendszer egészségét.

A vese egészsége érdekében ügyeljen alkohol és só fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől (pl. hideg víz). Ne merítse ki szervezetét, ne hajszolja túl magát. Összetevőiből adódóan természetes édes íze van az elkészített teának.

Összetevők: japán som gyümölcs, csűdfű gyökér, kúszó magnólia, mezei zsurló, sáfrány virág, édesgyökér őrlemény, cékla őrlemény, csalánlevél, aszalt szilva.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl forrásban lévő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 1-2 csésze tea elfogyasztása javasolt. Ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig) folyamatosan alkalmazni, majd szükség szerint egy hét szünet után a kúra megismételhető.

Kiszerelés: 20 filter (20×2,5g)

Figyelmeztetés: A termék alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával. A tea fogyasztása nem javasolt 12 éves kor alatti gyermekek számára, veseelégtelenség esetén, valamint terhes és szoptatós anyáknak. Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!